1761345450681630

За нас

Фирма Дастел ЕООД предоставя консултация и доставка на електроматериали и електроапаратура за професионални нужди и за домакинствата. Екипът на Дастел Електрик има кумулативно повече от 60 години опит в сферата на електротехниката, в това число управление на проекти и решаване на комплексни проблеми в индустрията и бита.

В търсене на подходящо решение на казус или проект, ние подхождаме стратегически и дългосрочно, с желанието да изберем най-добрите и адекватни материали или техника на пазара. Консултациите и съветите, които даваме на Вас – нашите клиенти, са винаги ориентирани към Вашите цели. Ценим откритите и дългосрочни взаимоотношения и сме водени от принципа, че добрата работа помага за добрите резултати. Вярваме, че заедно постигаме повече.


Не намирате това, което търсите? Свържете се с нас

Електронният магазин electricbg.com включва широк набор от елетроматериали и електроапаратура за промишлеността и бита. Въпреки това, индивидуалните нужди на всеки един от Вас са различни и понякога твърде специфични. Ако не намирате това, което търсите, свържете се с нас. Нашите специалисти ще откликнат и ще помогнат на Всеки един от вас.

Не сте сигурни какво е решението, което ще ви помогне? Обадете ни се

Ако се колебаете как да подходите при решаване на конкретен казус, какви материали да изберете или каква техника би била най-подходяща за вас, обадете ни се, за да помислим заедно. 

Нагоре